Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • band1103

  őstag

  válasz Telefunen #5634 üzenetére

  Igazad van.

  u.i.: Csak még annyit szeretnék hozzátenni hogy : Jó reggelt szakemberek!!! Ideje felébredni és látni végre hogy ma már nem csak programozó-matematikusok használnak számítógépet. Ma már a felhasználók köre sokkal populárisabb mint ahogy ti azt hiszitek. Mit is jelent ez? Annak is köszönhetitek azt hogy olcsóbbak lettek a hw-k hogy olyanok is megveszik a gépet akik csak használni akarják de nem értenek hozzá de van pénzük. Ma már ők vannak többen és ők nem akarnak mindenféle ini fájlba átírogatni dolgokat meg leszarják hogy milyen c++ van a szoftverben. Egy a lényeg: tudja azt amire megvették. Ha tudja csak szar hozzá a szoftver akkor sem fog megtanulni buherálni, és leszarja hogy tudná a hw. Akkor megvesz mást ami nem csak hw-en képes rá hanem a hozzá adott sw is tudja. Ha meg nem képes a hozzá adott sw arra amire a hw képes lenne akkor nem fog kiadni ujabb pénzeket hogy megvegye jogtisztán a megfelelő sw-t vagy nem fog ídőt tölteni egy kis keresésre meg próbálgatásra hogy milyen fw sw tudja azt ami neki kell. Inkább a másik hw-t veszi meg. Lehet hogy ti nem vagytok programozó-matematikusok, de a többségnek nincs ideje sem kedve megtanulni új dolgokat. Ezért sem őket sem titeket nem kéne aliennek nézni. Egy a lényeg: mindenki vegye figyelembe hogy más is van a világon. Béke!

  gog: Fura a hangnem. Csak nyugalom! Akinek igaza van az megengedheti magának azt a luxust hogy nyugodt maradjon.

  [ Szerkesztve ]

  "A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

 • stevve

  nagyúr

  válasz Telefunen #5634 üzenetére

  Értem, de a CCC-ről volt szó, nem az ATT-ről (amit a 4670-emmel nem sikerült elindítani sem :( ).

  gog:
  Természetesen megértelek, de ha valaki ide benéz, látja, hogy az minek a csomagba, kiszedi és utána visszajön, hogy nem megy, egy hét is rámehet, mire összekalapálja utána... Értem, hogy nem kértél tanácsot, csak olyan információt általánosítottál, ami nem teljesen releváns. elnézést az én hangnememért, de nagyon irritál, ha profi programozókat szól le valaki azért, mert egy-egy megoldás nem tetszik. Ezért tényleg bocs.

  band1103:
  olyanok is megveszik a gépet akik csak használni akarják de nem értenek hozzá de van pénzük. Ma már ők vannak többen és ők nem akarnak mindenféle ini fájlba átírogatni dolgokat meg leszarják hogy milyen c++ van a szoftverben. Egy a lényeg: tudja azt amire megvették.

  Igen, sajnos előfordul, hogy nem megy, de a C++ redist cucc még gondot nem okozott. :) Az ilyenek miatt keletkezett hiba kiküszöbölése miatt szoktam azt javasolni mindenkinek, hogy driver-ből a legutolsó stabil legyen fent. Ha ez a legfrissebb, akkor az, ha egy régebbi, akkor az... ez általában fórumokon jól követhető.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák