Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • katt777

  félisten

  válasz Oliverda #10774 üzenetére

  Persze, ez a tipikusan önző magatartás. Viszont akkor nem kell kioktatni másokat, akik más programokat használnak, így olyan hibákkal szembesülnek, amelyekkel te, vagy a "nálam minden rendben"-manek soha. Nyilván én sem veszek meg játékokat csak azért, hogy teszteljek velük, de ha nem használok egy játékot, nem is ugatok le senkit, hogy ő a hülye, ha neki valami baja van vele, miért "keresi" a szerencsétlen. :N Mi több, TV-t sem veszek azért, hogy a driverek HDMI-problémáit teszteljem. :R

  <MZ/X>: Elméletileg a frissítésnek is mennie kéne, gyakorlatilag ajánlott az eltávolítás. Windows update egy másik dolog. Mondjuk, ha nem használod az AMD telepítőjét, nyugodtan lehet fönt W7 alatt több meghajtód is, váltogathatod is őket akár, mert eltárolja az upgrade-elteket, bármikor visszaállíthatóak (CCC ez esetben mellőzendő). Persze azokat is el lehet távolítani fizikailag. XP sajnos nem ennyire kezesbárány.
  Mint Abu85 írta, lehet többféleképpen próbálkozni, de csak a teljes csomag esetében klamálhatsz, v. ismételt esetben reklamálhatsz.

  [ Szerkesztve ]

  Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés