Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9905 üzenetére

    De a driver/API mondja meg, hogy a DX10.1-es karik hogyan kezeljék le a DX11-et, és itt lehet a bibi.
    Nincs független tesztelő (főleg, hogy a gyártóktól kapják a tesztelt cuccokat), ráadásul legtöbbször csak felhasználják a régi eredményeket, és odarakják az új kártyák tesztjéhez, nem futtatják újra. A kamu CF és CPU-hűtő tesztek óta én fenntartással kezelek minden ilyesféle tesztet.
    Azt rég tudjuk, hogy az AMD hibái gyakran néhány konfigurációra korlátozódnak. Most lehet, hogy ez éppen a tunerem (létezése óta ua. meghajtóval, mint a hangkártya és a többi), vagy más a rendszerben, nem érdekel, mert nekem működjön rendben a VGA-m függetlenül attól, hogy milyen más cucc van a gépemben (láttuk már, éppen te magad írtad, milyen gondok lehetnek pl. hangkártyákkal).

    Ne beszélj itt következtetésekről, amíg nem is arra válaszolsz, amit írtam (persze, számítottam rá. Leírom 1X nagy betűkkel, hátha sokadjára felfogod:

    TISZTA RENDSZERRE FELTELEPÍTETTEM A TELJES 10.7 CSOMAGOT CCC-REL ÉS EGYEBEKKEL. ELINDÍTOTTAM AZ AVP-T DX11 MÓDBAN, ÉS BÁRMELY PÁLYA BETÖLTÉSÉNÉL KIDOBOTT A JÁTÉKBÓL. UGYANEZT KIPRÓBÁLTAM 10.4 ÉS 10.5 CSOMAGGAL, UGYANEZZEL AZ EREDMÉNNYEL. 10.3-MAL TELJESEN RENDBEN MEGY, MÉG PUSZTÁN DRIVERBŐL IS.
    Ha nem a meghajtó okozza a hibát, kíváncsian várom a válaszod, hogy mi. Konkrétan, nem a folyamatos süketelést 3rd party programokról. :U
    Egyébként megkérdeztem HD48x0 topicban, ott is C10.3-mal játszanak AvP-t. Újabb verziókra nem kaptam választ.

    Mint a fentiekből is kiolvasható, ezúttal éppen nem fedi el a hibát a CCC (tehát nem bizonygatom azt, amit állítottál), ami viszont bizonyított tény több játék esetében is. Ha driverből hibázik egy játék a játék beállításaival, CCC-rel meg nem, akkor valamit elkapcsol a CCC, és én azt láttam, hogy ez az általam próbált programok túlnyomó többségében a magasabb minőségű grafika, ti. mindig akkor jöttek elő a hibák, ha megpróbáltam kihasználni a VGA-m képességeit, ha már kifizettem érte nem kevés pénzt. Ezek után eléggé megmosolyogtató azt olvasni tőled, hogy az AMD a minőségre gyúrja a drivereket. ;)

    Olvasgass csak vissza, hány embernél jött elő az a hiba, hogy C10.7 után megbolondult a rendszerük, és nem volt hajlandó más meghajtót látni, AMD telepítővel meg telepíteni sem. Teljesen szabályszerűen telepítettem én is a csomagot, és ugyanúgy előjött a hiba.

    Aki számára eddig is nyilvánvaló volt, miről beszélek, azoktól elnézést kérek az ismétlésért. :R

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák