Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9864 üzenetére

    Nem is vettem, éppen azt írtam. :P
    Akkor talán nem kellene ennyi variációt kitalálni, nem? :F Akkor megint a hardvergyártók felelősségére lyukadunk ki. :U
    Szart javítják.

    Én felfogom, hogy kell a drivernek a szoftveres vezérlés, te nem fogod fel, hogy nem ez a problémám, hanem az, hogy eleve így csinálták meg. Leírhatod 1000X, hogy miért így csinálták, de attól számomra még helytelen az egész, mert az a fixa ideám, hogy a hardvert vezérelje a meghajtó, a meghajtót meg a szoftver, és ne legyen semmiféle extra szoftveres manipula közbeiktatva, mert az nyilvánvalóan csökkenti a grafikus teljesítményt (és nyilvánvalóan igazolja a hardveres/szoftveres hibák meglétét).

    ATT vezérléssel eddig tökéletesen ment az AvP, 10.7-ben qrtak el talán valamit. De leszedem az egész szarságot, kipucolom a nyomait, és felteszem tisztán. Igazság szerint azután nem indult, hogy frissítettem a játékhoz mellékelt VC-t és DX-et, mert anno ezek kellettek, hogy a későbbi verziókkal (10.2-től) már ne lépjen ki. Még arra is gyanaxom, hogy a visszatett beállítások kavarnak be, mert anno szépen beállítottam a játékban mindent, és most ezeket a beállításokat tettem vissza, viszont ha nem teszem, be sem tudom tölteni a mentéseket. De ez majd kiderül új játék indításával.

    No de akkor mégiscsak avultatják a régebbi kártyákat, ugyebár... :U Panaszkodhat nekik bárki, közlik, mint te is, hogy már nincs támogatás, AGP-sek kapják be. :(

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák