Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #9619 üzenetére

    Elég érdekes, hogy tényleg nem látod át, hogyan működik a rendszer. A telepítéskezelő csak telepít és töröl. Semmi másra nem jó. Nem is fut a háttérben. Elvégzi a telepítéskor a bejegyzések vizsgálatát, beírását, majd törléskor törli a következő driver számára nem hasznos adatokat a gépről. Ennyi a dolga. Ha mást látsz bele, akkor az nem a szoftver hibája.

    Már írtam, hogy az atkmdag mit csinál. A kártya visszajelzéseire reagál. Ilyen visszajelzés lehet, hogy ha egy eszközt két driver próbálja elérni, ami illegális folyamat.
    A Win 7 alap driverét kiteszi a driver, mert az csak egy safe megoldás. A problémák például a HDMI-vel vannak, amikor van a kártyán kimenet és azon megy a hang. Ha nincs más HDCP-t támogató eszközöd, akkor nyilván az MS többet nem tölti be a saját driverét, de ha van még egy ilyen hardvered, akkor az ATI meghajtója mellett az MS driver is betöltődik. A gond nyilván ott kezdődik, hogy ketten akarják a HDMI-t kezelni, amit nem engedhet meg a kártya.

    A driverek közötti kompatibilitásról alapvetően az operációs rendszer gondoskodik, ennek megfelelően az nvlddmkm és az atikmdag féle BSOD-okra rengeteg MS hotfix van a Windows supporton.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák