Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #9550 üzenetére

    A telepítéskezelő a display driverben van benne. Egyszer jelent 3 MB-ot. A többi modul nem tartalmaz install managert. Ez alapvetően így a logikus, hiszen a driver az első amit felteszel, és onnantól kezdve van managered. Láthatod is, hogy ha telepíted a Catalystot, akkor a telepítéskezelőnél csak pipa van keret nélkül, azaz a komponens már telepítve van.
    Ha szükséged van azokra a modulokra, amik a teljes csomagban vannak, akkor nyilván a csomagot érdemes szedni. Az ATI csak lehetőséget ad, hogy ha valami nem kell, akkor a komponens kihagyható. Mint írtam más ezt sem adja, töltened kell a teljes pakkot, ha tetszik, ha nem.

    Az a fura, hogy kisM ember nem találkozik problémával. Én is egyszerűen telepítek havonta drivert, uninstall és install, minden hiba nélkül. Ebből következik, hogy az esetleges hiba egyszerű pech, vagy valamilyen 3rd party program.

    Csak az a baj, hogy totálisan félreértelmezed a dolgot. Ahogy korábban írtad az ATT-vel hibás valami, de a CCC-vel hibátlan, akkor szerinted a CCC-ben van a hiba, mert valamilyen hibát elfed. Teljesen logikus. Nyilván az a vezérlő hibás, amelyikkel nincs probléma az adott program alatt. :D

    Az alkalmazás lehet érzékeny a HT-re, de nem fagyhat. Az teljesen általános jelenség, hogy nem tökéletesen optimalizált program esetében a HT lassíthat is. A nagyobb gyártók ezért kapcsolják ki a funkciót. Ellenben fagyást nem okozhat programhibából eredően.

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák