Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #9513 üzenetére

    Miért kell CCC vagy ATT nélkül futni. Mi mondja meg a drivernek, hogy milyen rutinokat használjon. Magától erre nem képes a különálló Display Driver.
    Nem kell újabb szoftver. Az AMD annyit csinál, hogy magát a drivert és a vezérlést külön csomagban kínálja, így aki nem fog 3D-s alkalmazást futtatni, annak csak a drivert telepíteni. A többi gyártó is így csinálja, csak a driver és a vezérlés elválaszthatatlan egymástól, azaz mindenképpen telepíteni kell a vezérlőpanelt. Régen is így volt. Amikor még nem volt CCC, akkor az asztal (jobb klikk)->tulajdonságok résznél volt egy csomó opció a beállítások fül speciális nézeténél. Ott állítottad az AA-t, az AF-et és az egyéb paramétereket, ami most a CCC feladata. Ergo mindig meg volt a vezérlés, csak bele volt integrálva a driverbe.

    Mivel a telepítéskezelő kezeli a modulokat, így természetes, hogy fenn kell lennie a gépen. Ezzel lehet eltávolítani a modulokat külön vagy egyben. A modulos felépítés pont a mobilneteseket segíti. Így nem kínál a konkurencia sem támogatást. Egyben kapsz meg mindent 100+ MB-ért. Nem értem a problémád, hogy miért az AMD hibás azért, mert modulokra bontja a rendszert. Ez neked kedvez. Arról meg az AMD nem tehet, hogy a mobilnet szolgáltatások szarok a vezetékes szinthez viszonyítva.

    Aha ... és mik azok a beállítások, amik a CCC-ben rejtve vannak? Mindent lehet kontrollálni, csak a felhasználóbarát felület automatikusan, vagy a profil alapján dönt a Catalyst AI modul alatt paraméterezhető opciókról. Természetesen az optimalizálások helyből kikapcsolhatók, az AI kikapcsolásával.

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák