Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #9231 üzenetére

    Rosszul emlékszel. Az AI Off teljesen kilő minden profilt. Profil nélkül nincs CF. AI nélkül még ez alapértelmezett profil sem működik.
    Most, hogy ezt így leírtad, azt is értem, miért volt rossz tapasztalatod. Rosszul értelmezted a rendszer működését. :)

    A HD 5970 sebességelőnye a CPU limittől függ. Ha nincs platformlimit, akkor +80% megvan. Persze a mai procik mellett ezt a legtöbb játék még 2560x1600-ban sem éri el. Menni kell a három monitorra, ott már van esély rá.

    Az NV semmit nem oldott fel, csak egy bug van a driverben.

    Gondolkodtál már azon, hogy a tesztekben azért tesztelnek az erőforrásigényesebb játékokkal, hogy a CPU limit ne jelentsen problémát a két GPU-nál? :) Természetes dolog, hogy a driver a platformlimitekkel nem tud mit kezdeni. Ha az alkalmazás nem limitált, akkor gyorsul mint az állat, ha limitált, akkor tegyél róla, hogy ne legyen ez. Felbontás növelése, AA minőség emelése, plusz monitorok.
    A Vantage szándékosan gy van írva, hogy ne álljon elő a platformlimit. Ez egy játékban kivitelezhetetlen.

    És az optimalizálás hiánya miben merült ki. Nem volt olyan gyors a HD 4650, mint a HD 4870? :D

    Abba nem gondoltál bele, hogy a régi játékok inkább az NT alapú Windowsra haklisak? Speciel a Kingpin, ami Win Me-n símán fut, de SP-s XP-n köszöni szépen. :)
    Ahhoz képest, hogy Zack-nek megszabod, hogy mit jelenthet ki, te simán kijelentesz bármit. :DDD

    bigdigit: A driver nehezen tud a BIOS-ban ügyködni, konkrétan csak az adatokat bírja kiolvasni. A BIOS-t nem lehet elrontani, maximum átflashelésnél, de ha hivatalos BIOS-t raksz rá, és flashelés után életre kell a kártya, akkor alapvetően semmi sem nyúlhat hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák