Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #9219 üzenetére

    A Windows 7 XP módja egy virtualizált környezet. Konkrétan Windows XP-t kapsz vele, működésben és minden másban. Próbáld ki.
    Sose volt kötelező az AI off. A CF mindig az AI standardhoz volt kötve. Az AI off alatt minden specifikus optimalizáció és profil kikapcsol. Ha kinyomod az AI-t, akkor a CF rendszered kb. annyi ér, mint az egykártyás megoldás.
    A hatásfokot felesleges nézni, mert nem tudod, hogy a program, milyen hibákat generál AFR-nél. Az AMD-nek nem az a célja a profillal, hogy megkétszerezze a sebességet, nekik gondolni kell a frame-ek időzítésére, a belső kommunikáció kezelésére, és a képi hibák felderítésére. A cél a lehető legmagasabb sebességnövekedés, az egy GPU melletti képminőség és folyamatosság mellett.
    Ki lehet próbálni az alap CF profilt is. DirectX mellett: AFR-FriendlyD3D.exe, míg OpenGL mellett: AFR-FriendlyOGL.exe az elérhetőség. Így a hatékonyság közel 100%-os lesz, de minden optimalizálás, amit esetlegesen egy játék igényel kimarad. Ez a képminőségre és a képi hatás folyamatosságára rossz hatással lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák