Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Ottoka #9075 üzenetére

    Hiába jelzed a hibát, a válasz a marketing fejlesztése lesz, nem a meghajtóé. nV-nál sem garantált a hibamentes meghajtó, lásd pl. nemrég a venti fordulatát nem szabályozó FWare, amitől kezdtek szépen megfőni a kártyák.
    Marad az ATT, azzal a CCC-okozta hibákat lehet orvosolni, a driver-ét persze azzal is kevésbé.

    Viktor77: Az AMD meghajtó hibái nagyon szoftver- és hardverspecifikusak, de sokszor még a beállításokra is érzékenyek, ezért az, hogy nálad nincsen probléma, nem jelenti a meghajtó tökéletességét (erre már sokszor figyelmeztettem). Volt pl. hogy 1280x1024-ben lassabb volt egy játék, mint 1680x1050-ben, mert arra a felbontásra éppen nem optimalizálták a meghajtót. Ugyanígy előfordul, hogy egy HD3870-es karin rendben megy valami, HD5770-esen meg nem, és vice versa. Mindez csak azt jelzi, hogy komplex driver helyett sajnos csak egy rakás "foltot" kapunk, és mivel lehetetlen ennyi foltot minden hardverre letesztelni, nyilván újabb lyukak keletkeznek. Régen ugye az ember feltett egy meghajtót, és minden játék szépen futott, ma már egy 150MB-os programcsomag kell a hibajavításokra, vagy inkább elfedésükre (lásd bizonyos eljárások kikapcsolását egyes alkalmazásoknál).

    Bármi mentséget próbálnak is találni a hibákra, valójában azzal van a probléma, hogy a felhasználó a megvásárolt hardverét szeretné egy telepítés után hibamentesen használni, de ha megfeszül, sem tudja. Te sem zárnád a szívedbe a kocsid szervizét, ha minden javítás után újabb hibákkal kellene visszavinned néhány hetenként. Sajnos PC hardver- és szoftverfronton az ilyesmi teljesen mindennapos, és sokak számára elfogadható. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák