Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz rudeee #8809 üzenetére

    Ha a játék másnál OK ezekkel a meghajtókkal, akkor nálad más okozza a galibát. ATT nélkül futtattad már, csak driverből?
    ATT-ban alkalmazásvezérelt beállításokkal is lehet AA-módot állítani, nálam a fekete kockák a kényszerített Edge-Detect mellett jöttek elő 1-2 újabb játékban, v. Unigine Heaven benchmarkban (a hidak pl. kis fekete négyzetsorokból állnak :DDD ). Ezért gondoltam erre. Régebbieknél nincs probléma.
    Ha pusztán driver-ből is gáz van, akkor programfrissítés, ha úgy is, akkor könnyen lehet hardveres hiba. GRID még eléggé gyötri, ill. érzékeny ilyen szempontból a VGA-t (pl. X tuninggal bármi játék gond nélkül fut órákig, GRID egy idő után kifagy), azzal érdemes lehet megnézni.

    mZoleee: Hát ez van az újabb ATI kártyák/driverek, és a régebbi progik viszonylatában. Vsz. egy HD3870-nel és C8.7-tel semmi problémád nem lenne, HD3-as topicban ugyanis a régi driver megoldotta az ilyen CoD1-2 jellegű problémákat.
    ATT-ban lehet kísérletezni 3D eljárások (profil) az újabb metódusok (finombeállítások) kikapcsolásával, de az hosszú játéknak ígérkezik, és utóbbiakat el sem lehet menteni profilba, azaz játékonként át kell kapcsolgatni, ha újabbat akarsz futtatni.
    Amúgy HIS meghajtót tettél fel, vagy ref-et (nagyon nem mindegy), ill. nézted-e driverből, vagy csak CCC-vel?

    Jut eszembe ATT-adalék: képes több szálra szétosztani az 1 magos játékokat. Pl. Metro2033 csak 1 CPU-magot használt, ATT multithreading-et bekapcsova meg rögtön 4-et. Oblivionban is képes volt megcsinálni.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák