Hozzászólok Aktív témák

 • katt777

  félisten

  válasz #19617792 #7778 üzenetére

  Francokat. :N Sosem gondoltam, és nem is fogom, hogy bárkinél többet tudnék mindenről, egyáltalán nem erről van szó, ahogy itt menet közben vitázunk is olyanról, amiről lehet. De az szent igaz, hogy fölösleges vitatkozni olyanokkal, akik nem fogják fel (nem is akarják), miről beszélek:

  Az az elvárásom, hogy ha fizetek valamiért, az rendben működjön.

  Senki nem kényszeríti a gyártókat, hogy pár havonta elavultassák a termékeiket, így egyhez se tudjanak megfelelő szoftvert írni (ami nélkül ki sem adhatnák a hardvert). De mint arra rocket is rámutatott: ez a piacgazdaság, így a legnagyobb a profit. Mivel a jelen állás szerint a fogyasztók (és véletlenül sem vásárlók) elfogadják a diktátumot, szabadon tehetik. Autóknál is hasonló a helyzet, meg sok más téren, de ettől még nem állok be a sorba, amelyben mindenki buzgón bólogat, és örvend, milyen jó a sok hiba, és ezért szívesen fizet is egy rakás pénzt azoknak, akik kvázi meglopják. :DDD

  Belemagyarázni sem kell semmit abba, amit mondok (persze másképp nem lehetne belekötni); én egyszerűen kíváncsi vagyok az nV válaszára DX11 fronton. Azért van jó ideje ATI kártyám, mert a driver-hibák ellenére sok mindenben jobbak a riválisoknál.

  Részemről a továbbiakban tényleg maradok a szakmai hsz-oknál. :R

  Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Hozzászólok Aktív témák