Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz katt777 #7749 üzenetére

    "Tudom, mit jelentenek a leírt szavak, ahogy a mögöttük megbúvó, leplezni próbált gondolatok is nyilvánvalóak"

    Nekem ugytunik fogalmad sincs, ezert kepzelegsz olyan dolgokrol ami nincs benne abban amit leirtam.

    "de pszich. elemzésbe nem mennék itt bele."

    Szoval te akkor valojaban egy pszihologus, es driver szakerto vagy :DDD

    "Nekem nincs problémám, a szart meg kidobom, nem könyörgök a gyártójának, hogy ízesítse."

    Latszik az alairasodbol.

    "Megvettem egy hardvert, mint vásárlónak, miminális elvárásom, hogy hibamentesen működjön."

    VGA pont nem olyan hardver ahol ez mint minimalis elvaras realis, szoftverrel mukodik, abban meg mindig benne van a hiba lehetosege, foleg mivel vegtelen variacioju komplett PC hardver van.
    Ilyen dolgot egy Braun borotvatol varnak el, ha azt lehet egyatalan hardvernek nevezni.
    Szoval abbol amit leirtal ugytunik a hiba benned van igazabol az elvarasaid miatt amik nem realisak.

    "A hibás terméket is visszaviszem a boltba, csak persze PC-userek többségének be lehet magyarázni, hogy a szart is el kell fogadni."

    Hardver hibas termeket visszavihet barki nyugodtan, szoftver hibakkal oda allitasz (ami nem a hardver elromalasanak a kovetkezmenye), akkor ugyse tesznek semmit sehol se a vilagban, ilyenkor jon az ugye ha elegedetlen vagy a termekkel megvan a lehetoseged eladni, es masra valtani.

    "Milyen infrastruktúrára gondolsz? Arra a sok milliónyi PC-re, amelyek tulajai rögtön jelzik, ha hiba van az alkalmazásban, és Ray javítja, és az egész ingyenes?"

    Elvagy tevedve, nehany ezer felhasznalorol van szo max., tobb lenne akkor megerne neki ezt penzert csinalni, es akkor lenne hardvere mindig, es nem csak "vakon" kene betegye a tamogatasat, ami ugye magyarul azt jelenti nem tesztelte.

    A kovetkezo reszet nem sikerult dekodolnom mit akarsz ezzel mondani, az meg, hogy autoval hasonlitgatsz egy hardvert ami szoftverekkel egyutt mukodik meg :DDD :))

    "AMD-nek csak annyit kellene tennie, hogy 1X ír egy használható meghajtót a VGA-ira, és nem toldozgat-foldozgat egy egységessé össze soha nem álló kódcsomagot."

    Hasznalhato meghajto mindig is az volt, attol mert vannak hibak benne meg nem lesz hasznalhatatlan.

    "Egy NORMÁLIS meghajtónak ugyanis hiba nélkül le kellene kezelnie az általa vezérelt hardvert."

    Mivel tokeletes driver nincs, es sose nem is lesz VGA eseteben, igy megint magadba kellene nezni inkabb, mert olyan dolgot varsz ami sose fog megvalosulni, legyen az AMD, NV, Intel, Maxtor, S3 stb.

    "Már az is nagy lépés lenne mondjuk, ha nem ált. meghajtókat adnának ki, mert a legtöbb gondot az okozza, hogy éppen a foltozgatás miatt a régebbi hardverek támogatása romlik az új meghajtókkal, de hát ezúton is rá kell venni a usert, hogy vegyen új VGA-t, aztán szívjon azzal is."

    Koszontelek a valo vilagban, tudod ugy hivjak kapitalizmus, van X cegnek egy uj termeke, nem fog prioritast elvezni a regi, de senki nem kotelezi, hogy feltelepisd a legujabb drivereket.

    "Érdekes módon, ha feltelepítek BÁRMI más drivert, azt soha nem kell javítgatni, pl. a nyomtatóm 10 éve szolgál ki minden rendszerben, OS alatt, és szoftverrel, még sosem láttam olyan, hogy notepadban tudok nyomtatni, de Word-höz le kéne tölteni egy újabb drivert."

    Nyomtatot egy VGA-hoz hasonlitani megint nem azt mutja erted is mirol irsz.

    Teljesen elterelted a temat evvel a hozzaszolasoddal is, elojott itt mar minden, de a hozzaszolasod alapjan egyertelmu lett szamomra, hogy a hibat magadban kell keresni, mert olyan elvarasaid vannak amit egyetlen VGA-val foglalkozo ceg se tudna soha kielgiteni.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák