Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz rocket #7746 üzenetére

    Tudom, mit jelentenek a leírt szavak, ahogy a mögöttük megbúvó, leplezni próbált gondolatok is nyilvánvalóak, de pszich. elemzésbe nem mennék itt bele. ;) Nem arról van itt szó, hogy segít-e valaki, vagy sem.

    Nekem nincs problémám, a szart meg kidobom, nem könyörgök a gyártójának, hogy ízesítse. :P Megvettem egy hardvert, mint vásárlónak, miminális elvárásom, hogy hibamentesen működjön. A hibás terméket is visszaviszem a boltba, csak persze PC-userek többségének be lehet magyarázni, hogy a szart is el kell fogadni.

    Milyen infrastruktúrára gondolsz? Arra a sok milliónyi PC-re, amelyek tulajai rögtön jelzik, ha hiba van az alkalmazásban, és Ray javítja, és az egész ingyenes? Volt már hibás ATT, legutóbb az utolsó előtti, de az az előtti, és a csak pár nappal újabb is OK-s, nem kell hónapokig várni, hogy vajon jó lesz-e vmelyik.
    A JÓL FIZETETT cég (AMD) saját dolgozói miért várják el, hogy mások dolgozzanak helyettük? Mert akkor fizessenek nekem a hibakeresésért és -jelentésért. :(( (Vagy kedvezménnyel kapjak új VGA-t! :DDD ) A tököm tele már azzal, hogy MEGVÁSÁROLOK drága hardver-t v. szoftvert, aztán én végezzem el a fejlesztők (tesztelők) munkáját, ráadásul ingyen. :(( (Tipikus példa: STALKER: Clear Sky.) Te persze nyilván annak is örülnél, ha hazavinnéd az új kocsit a kereskedésből, aztán arra menne el az időd egy része, hogy visszahurcolászd időről időre ezt-azt javítgatni, amit a gyártási folyamat során elfelejtettek megcsinálni. :D :N
    Amiről meg írtam, az tény, hogy volt az elmúlt 4-5 évben 2 eltávolíthatatlan és upgrade-elhetetlen CCC (az egyikhez ők maguk adtak ki javítást, annyira nem létező hiba volt :P ).

    AMD-nek csak annyit kellene tennie, hogy 1X ír egy használható meghajtót a VGA-ira, és nem toldozgat-foldozgat egy egységessé össze soha nem álló kódcsomagot. Egy NORMÁLIS meghajtónak ugyanis hiba nélkül le kellene kezelnie az általa vezérelt hardvert. Már az is nagy lépés lenne mondjuk, ha nem ált. meghajtókat adnának ki, mert a legtöbb gondot az okozza, hogy éppen a foltozgatás miatt a régebbi hardverek támogatása romlik az új meghajtókkal, de hát ezúton is rá kell venni a usert, hogy vegyen új VGA-t, aztán szívjon azzal is. :((( Érdekes módon, ha feltelepítek BÁRMI más drivert, azt soha nem kell javítgatni, pl. a nyomtatóm 10 éve szolgál ki minden rendszerben, OS alatt, és szoftverrel, még sosem láttam olyan, hogy notepadban tudok nyomtatni, de Word-höz le kéne tölteni egy újabb drivert. :DDD (Ahogy régebben VGA-t is elég volt egyszer telepíteni évekre.) Szóval lényegében a felhasználók túlságosan is engedték elkanászodni a VGA-gyártókat.

    A vitát részemről lezárom, eleve más szempontból nézzük a dolgokat. Maradjunk a problémák megoldásánál. :R

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák