Új hozzászólás Aktív témák

  • csorlala

    tag

    Sziasztok,

    segítségetek kérném abban, hogy adott egy MSi Ati Radeon 3850-es kari, rá van kötve egy 17"-es tFT valamint egy másik szobában van egy 32"-es Samsung LCD tv ami szintén rá van kötve a gépre. A monitorokat clone módba szeretném használni, hogy a TV távirányítóval egyszerűen át tudjam tenni a képet és azon tudja játszani, filmet nézni vagy netelni.

    Két problémám van:
    1.,
    A Samsung 32R88 nem hajlandó megjeleneníteni az 1280x1024-es asztalt, azt írja ki hogy nem támogatott üzemmód, hiába állítom be hogy legyen aktív a panning mód a Catalyst-ba semmit nem jelenít meg.
    Sajnos a 4:3-as arányú TFT-n meg a 1366x768-as kép néz ki nagyon csúnyán mert ott meg összetolja képet.

    2., azáltal hogy két monitor van rákötve azt vettem észre hogy a játékokba csak az alábbi opciókat tudom kimutatni. 1024x768, 1280x720 vagy 1280x768 mert ezeket támogatja mind a két monitor - azaz ez a szük keresztmentszet.

    Amit szeretnék elkerülni az az hogy minden játék előtt eltávolítom vagy a TFT vagy a TV-hogy a legnagyobb elérhető felbontáson játszak. A másik amit szeretnék elkerülni az az hogy ha a TFT-n 1280x1024-be hagytam a felbontást és beültem a TV elé akkor ne kelljen minden egyes PC mód kiválasztásánál átmenni a másik szobába ott átállítani a felbontást és visszamászni a TV elé.

    Mit javasoltok, milyen szoftverrel lehetne ezt megoldani.

    Köszi
    csorlala

    csorlala - Member of PROHARDVER! MW Racing Team

Új hozzászólás Aktív témák