Új hozzászólás Aktív témák

  • #85552128

    törölt tag

    válasz wwenigma #36449 üzenetére

    "Nem, nem az AMD cseszte el hanem az AMD éveken keresztul javitotta driverbol amit a devek csesztek el."

    Még ha emiatt is - és hangsúlyozom HA - vannak most problémák, nem utólag veszed ki azokat a fixeket, hanem benne hagyod mint legacy kód, ezt minden valamire való szoftverfejlesztő tudja.

    "Ja, 32bites OS is van még és érdekesmod 32bites driver nincs mar lassan egyik oldalon sem...errol ennyit."

    Mi köze a két dolognak egymáshoz ? DX9-es alkalmazások mai napig futtathatóak az aktuális Windows verziókban is, függetlenül attól, hogy 32 vagy 64 bites. PC-n a visszafelé kompatibilitás az egyik legjobb dolog, érdekes módon az nVidia kártyákon nincs ilyen probléma.

    "A fanboyságra meg legyszi egy megdönthetetlen indokot mondj, miert vagyok az... "

    Lássuk csak, van pár játék ami túlélt egy XP->Vista->7->8-> 10 meg jó néhány api váltást, túlélt több száz Catalyst, Crimson, Relive releaset, aztán jön egy driver ami köztudottan bugos több újabb szoftverrel is és elrontja ezeket is és szerinted nem az AMD a hibás, sőt nagyon helyes, hogy a support fórumos emberke akinek az lenne a dolga, hogy ezeket rögzítse és továbbadja minden ok nélkül elutasíthat ilyeneket, sőt lezárhatja a teljes topicot mert "nincs miről beszélni". Mindezt úgy, hogy téged a probléma abszolút nem érint, szóval válaszra se kéne méltatnod.
    De nem vagy fanboy, ugye ? ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák