Új hozzászólás Aktív témák

  • pingwin92

    aktív tag

    válasz Tomdriver #35904 üzenetére

    Megint csak ehh...

    A válaszodból (az előzőből) nem szűrhető ki a válasz, csak az, hogy azért, mert van egy freesync képes monitor rákötve egy freesync képes kártyára, akkor, ha rákötök még egy monitort, ami viszont nem freesync képes, és tükrözöm a képet, akkor ezzel a kis "trükkel" nem tehetek csodát a másik, nem freesync képes monitorral, és azon nem lesz freesync.
    Csak nem ez volt a kérdés, mivel ez elég nyilvánvaló.

    De akkor leírom, hogy mit hogyan szeretnék, és, hogy mi miért lesz nekem ebben jó.

    Tesómmal úgy szoktunk fifázni, hogy nem egy monitor előtt kuporgunk ketten, hanem két monitorral, és mindenki előtt van egy monitor (mindenkinek a sajátja). Ez azért jó, mert nem kell oldalról nézni.
    És ilyenkor a kép nyilván duplikálva van. Ugyanazt nézzük, csak szemből, kényelmesen.
    Na, és nekem van egy közepesen szar LG monitorom, ami nem freesync képes, viszont tervezem lecserélni egy másik szintén közepesen szar, szintén LG monitorra, ami viszont freesync képes.
    Viszont a tesómnak meg van egy közepesen jó Dell monitora, ami szintén nem freesync képes, viszont ő azt nem tervezi lecserélni.
    Na, és a kérdés az, hogy, ha lecserélném a monitorom, akkor nálam szakadozna-e a kép fifázás közben, vagy sem. Az odáig oké, hogy a tesómnál nyilvánvalóan igen, de én azt leszarom. :P

Új hozzászólás Aktív témák