Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Chosen #31121 üzenetére

    Márpedig ez az.
    A GPU-n, illetve esetenként a játékon is múlik, hogy milyen felbontások érhetőek el. Főleg 10+ éves játékokra jellemző, hogy nem túl rugalmasak, nem esznek meg bármilyen tetszőleges felbontást, csak amikre annak idején "megtanították őket". A modern GPU-k elég rugalmasak, sok mai mércén is hatalmas felbontásokat képes kezelni, de nem mindegyik egyforma és lehetnek "driveres butítások" is. Nézd meg, hogy találsz-e valami abszolút maximum értéket a kártyád adatlapján (egy-egy monitorra biztos szokott lenni, de az itt most kevésbé releváns, itt az csak a keresett plafon minimuma, de néha D3D render resolution-re is szoktak megadni egy számot, ami viszont ide valószínűleg felső plafont jelet).

    Próbaképp bepipáltam és semmi sem változott, 1080p a legnagyobb felbontásom a Windows asztalra és egy játékmenüben is Win10+15.7-el. Fura, nem vettem észre, ha kiírta volna, hogy reboot kell...? Szerintem egyszerűen csak nem működik, de beta OS-en ez belefér.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák