Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz #03359232 #30212 üzenetére

    Ezt csinálja a Catalyst féle Brighter Whites:

    (Hint: nem szó szerint azt csinálja, amire a neve utal, az fizikai képtelenség.)

    Bárhogy is látszódjon azon a kijelzőn, amit most pillanatnyilag nézed, a felső 400 pixelsornyi sávnak állandó szürke színnel kéne átmennie feketéből fehérbe (konstans színnel, csak egyre világosabban), az alsó 400 pixelsornyi sávban pedig a jobb oldali (fehérhez közeli) ~1/3 tartomány lilás-kékes (konkrétan ez az itt vizsgált Catalyst buhera hatása, pontosan ez és semmi más).

    * Megjegyzés 1: Ha otthon próbálod ezt ki alap EVR-el, akkor nem lesz ilyen sima az átmenet a videólejátszó ablakon belül ("sávos" lesz, csoportokba tömörülve ugrál picit). Én itt egy custom EVR konfigot használtam, ami 8 helyett 32 bites precizitással számol (ez itt semmi mást nem befolyásol, csak simább a gradiens, megmarad az effecktív 8 bit a végére, kevesebb a kerekítési hiba, a "Calatyst effect" erősségére nem hat ki azon túl, hogy nem nagyítja vagy kicsinyíti picit a kerekítési hiba a hatást).

    * Megjegyzés 2: A legfrissebb 15.x Windows 10 Beta driver-ben alapértelmezésben ki van ez kapcsolva, csak a Win8-as beta-ban láttam bekapcsolva (tegnap felraktam előbb a friss Win8-ast, majd megtaláltam a Win10-est, így továbbléptem).

    Megmutassam a Color Vibrance hatását is egy tesztképen, ami ebben a Win10-es Beta driver-ben is alapból be van kapcsolva?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák