Új hozzászólás Aktív témák

  • bobalazs

    nagyúr

    LOGOUT blog (1)

    válasz janos666 #30201 üzenetére

    Ha nem értesz velem egyet az oké, de magyarázd el légy szíves annak is akinek válaszoltam hogy mit miért hogyan, nem kell vagy ki kell kapcsolni azokban a beállításokban.
    Magam példáját nézve, én összesen két dolgot állítok a catalyst video részében, a többi alapból nekem megfelel. +ITC feldolgozás engedélyezése elől pipát kivettem, az egyik hsz.-ed óta, bár ezzel számottevő különbséget nem érzékelek.
    Az alapvető videó színbeállításoknál a videolejátszó beállítások használata helyett, az AMD beállítások használata - fényes opciót választom, (ez erősen egyéni preferencia); illetve a Speciális video színbeállításoknál az erősebb fehér alól veszem ki a pipát. A többi alapértelmezésben nálam ki van kapcsolva friss install után. Nem is értem mire céloztál a sok bekapcsolt opcióval, valamikor nagyon régen, HD4850 idejében cca. 3-4 éve, volt valóban egy driver amiben alapértelmezésben minden be volt kapcsolva. Az mondjuk rendesen pofán vert. Illetve, nekem filmezésnél sötét a kép, és a dinamikus tartományt kijelölve - korlátozott (16-235)-re állítom. (tudom nem helyénvaló, de nekem így jó, ha sötét a monitorom, egyéni pref. ez is.
    Akkor tehát mond el Te, hogy szerinted mik azok a beállítások amin mindenképpen változtatni kell az alaptól eltérőre.

Új hozzászólás Aktív témák