Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    Sziasztok!

    Kérlek segítsetek mert agyf.szt kapok már.

    Volt egy nVidia GTX 460 VGA-m, amivel HDMI-n tökéletesen működött az LG TV 1080p HDMI kábelen keresztül. Kivétel nélkül 24p-s filmeket néztünk, 24hz-re állítva a monitor TV-t pöpecül. Csak rádugtam és MENT.

    Vettem egy (szerintem) drága MSI Gaming Radeon 270X-et, és egyszerűen nem tudtam még jól beállítani.
    Már-már sírás kerülget.
    A lényeg, hogy ha rá van dugva a monitor DVI-al, és HDMI-n a tv, azt képtelen kezelni egyszerre.
    A monitor képe oké, de a TV-n szaggat mint nagymama a pogácsát.Kb mintha 10 FPS-el menne. Eddig még a képet is lekicsinyítette kissé, de azt talán megoldottam.

    Próbáltam asztal kiterjesztéssel, frekvencia állítgatásokkal. duplikálással... van egy rakás beállítás a driverben is, de...

    Úgy működik, ha fizikailag kihúzom a monitort, és TV-re rakom csak HDMI-n, de mintha az sem lenne 100%, bár ez csak placebó szerintem.

    Nem találok normális infót sem róla, és valahol annyit írtak, hogy nem bírja együtt a két eszközt. B...zmeg egy 55 ezres VGA nehogy ne bírjon kifosni 2x 24hz-es duplikált 1080p-s jelet... Tényleg ennyire gányos lenne az AMD driver?

    Tehát tudnátok valami részletes For dummies leírást adni, hogy hogyan lehet egyszere egy Full HD-s tévére kilőni 24Hz-es jelet, úgy hogy ne legyen szar, és még a monitort se kelljen kihúzni mindig?

    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák