Új hozzászólás Aktív témák

  • SAS107

    csendes tag

    Sziasztok.
    Nagy problémával állok szemben. Van ez az ati t200 unified avstream driver amit Driver package installálásakor telepit fel az Audio Video vezérlő menüpontban. Ez a driver felelős úgy tudom a Video Ki és bemenetért, de a bemenetért biztos.
    Sajnálattal tapasztaltam hogy valamiért nem mellékelnek a kártyához Tuner softwaret hanem egy kűlső 3rth party szoftverrel lehet csak a kártyával digitalizálni.
    Nos a gondom az hogy a driver felinstallálása utána újrainditom a gépet és utána kiírja hogy Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)

    Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre

    És egy sárga felkiáltő jel van utána.
    És pl a VirtualDubban ahol szoktam capurölni a régi vivos kártyámnál ott volt a devicében az ati kártya hogy azt használja, de így mivel hogy nem sikerül elinditani az eszközkezelőben az eszközt így nem érhető el a funkció.
    Próbáltam több féle újabb és régebbi WDM drivereket kb 7.4 től 7.9 ig az összeset.
    Próbáltam full uninstallt reinstall ezerszer, eltávolitani az eszközkezelőből, hozzáadni újra, de mindig ott van az a fránya felkiáltó jel!!
    Van valami ötletetek? Meg őrjít már ez a dolog.
    (Annyit még megjegyeznék hogy úgy emlékszem eddig jól müködött a dolog, legalábbis nem emlékszem hogy az eszközkezelőbe lett volna felkiáltó jel, cask most mióta fel akartam telepiteni a 7.9 es drivert azota van ott, és hiába rakom vissza a régebbit már azzal is ott van, nagyon érdekes )

Új hozzászólás Aktív témák