Új hozzászólás Aktív témák

  • #67688960

    törölt tag

    válasz dethroner #28460 üzenetére

    Akkor pedig jó válaszokat adtam(a külalak meg a hibákon kívűl, de pl. telórol lesz amilyen lesz az 5"" is kicsi virtual billel)
    Amikor hdmiről kapod a jelet azt a pc ill. a vga adja neked ezért a pc-t úgy kell beállítani hogy jó legyen, ez vonatkozik a hangra is. Vista óta fejlettebb lett a hang a windowsban, többet tud és több állítás kell, alapon max beépített hangszóróhoz kielégítő a beállítás, rendes hangfalakhoz, füleshez, erősítőhöz már nem.
    A hdmi funkcióit nem ismerem a tv-dnek ezért írtam az hogy tudtommal nem megy, még a hm erősítőknél se mind tudja azt amit akarsz.
    Feltételezem van még üres optikai, vagy spdif(coax) bemenete az erősítőnek majdnem biztos hogy sokkal, jobban jársz.
    Én is ezt teszem, nálam a hm erősítőbe(amin még nincs hdmi, mert amikor vettem még nem nagyon volt olyan, vagy esetleg horror árban) régen coax-on, most optikán megy a film.
    Zenére, és játékra az analóg 5.1 a legjobb 96/24 vagy 192/24 ben ki, előerősített 5.1 bemenetre(sacd) az erősítőbe ha van ilyen, nekem van és úgy használom. Persze csak ha olyanok a feltételek akkor jobb.
    Szóval alap beállításon max tejfölös doboz tip. hangra 24/48 dobby digital 5.1 vagy sztereo beállítás van, minden egyébhez át kell állítani. Max tv-t nézni jó így.

    Ami az elsődleges hdmi kezelést illeti a winben sajna ez van, ott nem fogot tudni berakni 1-re a dvi-t ha megy a hdmi. Ezzel szerintem mindenki küzd egy darabig, engem is zavart :D

Új hozzászólás Aktív témák