Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz lowzor #28354 üzenetére

    Ezért kell azon lapoknál kikapcsolni. Nálam is játszotta az elején, de már kb. február óta jó.

    Petyyyyy: Ha úgy állítod be, hogy ne lásd, attól még ott lesz. Az egyetlen megoldás egy Afterburner (v. Trixx, GPU-Tweak, stb), és fix feszen fix órajeles beállítás. Hidd el, tudom, én már HD3870-eknél szembesültem ezzel a hibával.

    szacsee: Driverből még Edge-detect módban is mennie kellene, inkább alacsonyabb AA mellett, mint fordítva. Ha ennyire zuhan az FPS, tutira szar a driver. Tesztelés közben én gyakran futottam bele olyan hibába, hogy mondjuk 4-féle beállítással simán ment egy játék, de ha kiválasztottam egy 5-et, akkor lezuhant a teljesítmény, mert egyszerűen szartak rá optimalizálni a drivert arra, vagy éppen egy adott felbontásra. Lehet, hogy a tesztelt meghajtóban semmiféle támogatás nincs az adott játék élsimításához. Azt autós játékokban GTR-eknél figyeltem meg, hogy egyik driverben volt élsimítás, a másikban meg nem, miközben a beállítás ua. maradt.
    Én 24xEQ-val tolom a játékokat, lazán megy minden. Megpróbálhatnád azt is, mert olyant is láttam, hogy pont a magasabb minőségi beállításokra gyúrtak ki egy-egy drivert.
    Supersampling ne legyen!

    Fontos kérdés: milyen címre kell majd küldeni az internetadó számláját az AMD-nek a folytonos és kényszerű driver-tesztelések miatt? :F Persze, a steam-es és egyéb játékoknál, vírusvédelmeknél és egyéb szoftverfrissítéseknél is felmerül a kérdés, de az itt off.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák