Új hozzászólás Aktív témák

  • InfiniteReality

    őstag

    válasz mmdms #28323 üzenetére

    Az alvó mód "nem működése" nem feltétlenül az AMD driver hibája, sőt nem is feltétlenül driverhiba. Ez Windows "betegség" és hosszú ideje létezik, előző Windowsokban is benne van. Érdekes Linux meg MAC alatt működnek ezek a dolgok rendesen...
    Sokat image-elek laptopokat és van tapasztalatom a témában. Laptopoknál sok esetben adnak ki olyan Windows update patch-eket, amit csak adott hardverre lehet és kell feltenni. Pont az ilyen hibákat javítják ezek.
    Tehát a megfelelő Windows telepítés a kulcsa az egésznek. Egyrészt a BIOS legyen normálisan beállítva (legfontosabb hogy az ACPI legyen bekapcsolva). Másrészt rögtön a Windows telepítése után legyen a legfrissebb chipkészlet driver feltelepítve (mindegy az alaplap márkája, Intel esetén az Intel.com-ról letöltöttet kell feltenni - legfrissebb most a 10.0.0.3). Utána ezek a hardverfüggő patch-ek (Lenovo és HP laptopok esetén ezek külön letölthető .MSU file-ok, Dell laptopoknál és asztali gépeknél pedig egy systemsoftware nevű cuccot kell letölteni és feltenni).

    http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Új hozzászólás Aktív témák