Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Dtomka #28200 üzenetére

    ASUS kártyához ASUS a hivatalos meghajtó.

    gog: Ez egészen addig jó, amíg bele nem futsz egy hibás telepítőcsomagba, amit aztán nem tudsz normálisan leszedni. Többek között ezért is adta ki az AMD az "uninstall utility"-t (amely persze tud egyéb bugot okozni). Én sem véletlenül VGA-driver nélkül telepítek mindent, és csak egy komplett particiómentés után kísérletezek bármiféle AMD-meghajtóval. A tapasztalat nagy úr. ;)

    Azzal egyetértek, hogy sokan indokolatlanul, vagy éppen ész nélkül pucolnak bele a rendszerbe, és utóbbi szinte garantálja a hibát, ezért tartom fontosnak a bugok ellenőrzését tiszta rendszeren és szűz driverrel (ami viszont nem lesz pucolás nélkül, és volt már olyan telepítő, hogy a pucolás sem segített rajta).

    A pucoló progikat meg nem kerülni kell, hanem érteni hozzájuk, nem vaktában kipipálni mindenféle törlést, aztán lesni a driverek, vagy éppen az egész rendszer összeomlását. Ez persze kevésbé a pucoló progik sara, hanem azoké a(z akár neves) szoftvereké, amelyek mindenhova belesz.rnak a rendszerbe. Pl. van olyan szoftver, amely egy cache-könyvtárba menti az indítóállományt, vagy éppen vmelyik Installer-be (én pl. eleve rühellem, hogy több GB-ot elfoglal mindenféle szar installer a rendszerparticióból, miközben elméletileg nem lenne rájuk szükség, ha már egyszer feltelepítettem valamit), és ha ezekbe belepucol az ember, máris cseszheti az adott programokat, ha meg driverről van szó, a rendszert is.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák