Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz werttzui #28141 üzenetére

    Na, az durva, erre azért már én is "user error"-oznék... :Y :R Hogyan kattintasz Aida-ra Mantle alatt? Csak mert játékban Mantle fut, Aida-ra kattintáshoz winbe kell lépned, ergo nem aktív a Mantle. Az meg bármely játéknál okozhat gondot, ha leküldöd és 2D-be váltasz, nem kell hozzá mantle, de még csak AMD driver sem.

    krisi08: A többi hibaforrás attól még fennáll.

    L4CI2: Egy kib.szott driver bő 3 napi adatforgalmam, csak mert beleszarják a .net-et, VC-t, illetve mindent, amire semmi szükségem. Driver/CCC letöltés külön meg évek óta nincs. :(( És akkor nem tudhatom, mit qrtak el megint, ami miatt fölöslegesen cseszem el megint az adatforgalmat. :W Bár mondjuk a "béta' verziónál legalább van esély, hogy viszonylag normálisan működjön.

    Amúgy most komolyan, mekkora paradoxon! Látszik, mennyire törődnek a felhasználói tapasztalatokkal az AMD-nél, ha véleményt kérnek a driverről (és most), miközben amióta átvették az ATi-t, kb. a userek 85%-a tudja, mennyire gázos szinte az összes. Valahogy az az érzésem, ez megint egy marketingfogás, hogy elhitessék, milyen fontosak számukra a felhasználók, amit aztán a napi gyakorlat valahogy mindig cáfol.

    Pityu.: Köze nincs a lejátszóhoz, csak ahhoz, hardveres módot használsz-e, vagy sem. Nálam MPC-vel is fennállt a hiba, meg sok más progival. Aztán ahogy lekapcsoltam a hardveres gyorsítást (azaz AMD szolg. OFF), máris rendben ment minden szoftveresen. De teljesen fölösleges újra és újra írogatnod, hogy nálad jó, mert a többség tudja, mennyire hardver- és környezetfüggő jószerivel az összes bug.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák