Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz irhejja #27769 üzenetére

    De azt is rengetegszer leírtuk, hogy csak bizonyos kártyákon, bizonyos driverekkel, és bizonyos játékokkal vannak bizonyos hibák, éppen ezért parázik mindenki. En. gazd. hiba nálam volt, ill. Thiefben kép-szétesés, MoH WF-ben végtelenbe megnyúlt sisakok, ilyesmik. Hogy mit játszol, annak ahhoz van köze, mennyire használod ki a VGA-t. egy 80%-ban kihajtott kártyán nem feltétlenül jönnek ki olyan hibák, amelyek 100% terheléssel igen. Természetesen az is közrejátszhat, hogy egy játékot megfelelően támogat-e egy driver, illetve, hogy milyen beállítással, mert én olyan hibát is láttam, hogy X beállítással frankón ment, Y-nal meg esett kelt, és még csak nem is CCC-ből állítottam át.

    Zsébernardo: Hát nem érted, hogy generációk óta semmiféle probléma az AMD-meghajtókkal?! :Y
    Konkrétan mindenben 7-8%-ot gyorsult az nV meghajtó, de ők nem azt akarták, hogy gyenge AMD procik mellé 3GB RAM-mal szerelt VGA-t vegyél, amely alá majd kénytelen leszel drágább procit venni. ;)

    CJ4567: Pedig megfelelő driverrel ott van. Nekem az elmúlt sok évben volt jó pár AMD és nV kártyám is, mindig a jobb ár-érték arányú, vagy éppen az, amelyet az időben éppen meg tudtam fizetni (ezek jobbára az AMD-k). Szóval van tapasztalatom sok kártyával és soxor annyi meghajtóval.
    Az AMD avultatása ellen viszont nem tehetsz semmit.
    CCleaner nem gyomlál ki mindent.

    asdxv: Rátelepítetted az előzőre? Mert amúgy nem SOD-ol (tudtommal). Javasolnék egy C uninstall utilityt ÉS pucolást, ill. remélem AB vagy egyéb 3rd party program maradványa nincs fent sehol!

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák