Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz wwenigma #27507 üzenetére

    Hát, időm nem volt végigolvasni. :B
    Tehát kiemelten elavult. :) :R

    Liktor Riki: Te írtad, hogy "780"-nak ismeri fel, az meg nV. Nem véletlenül volt Smiley.

    Én mondtam, hogy frissíts gyári driverre. ;) De az biztos, hogy nem a kábel kihúzása oldotta meg a problémát, mert akkor másnak sem frissített volna ez a driver, szóval ne kábíts senkit ;) , főleg, hogy kézzel is lehet telepíteni a kívánt meghajtót anélkül, hogy a win frissítés beleszólna.

    6800K jó lesz, csak dicsérni tudom, leszámítva persze, hogy izomerőben nincs a topon, viszont a kártya alá tökéletesen megfelel alap órajelen is, HA full HD felbontást és maximális grafikát használsz. Ezek alatt garantált a CPU-limit, ezt csökkentheted CPU tuninggal. Az enyém 4.8GHz-et vitt, viszont Sniper Elite lap teljesen fölösleges alá. Ismerősömnek raktam össze egy 7850K-s konfigot egy 18K-s (ASUS) lappal, csak 4-es tápcsatival és fázissal, az is szalad 4.6GHz-en gond nélkül, a beállítása meg 5 perc. Már, ha tényleg fontos tényezők az anyagiak, az AMD, de kell valamennyi teljesítmény is.

    Következő kérdésedre: én mindenképpen emellett a proci mellett maradnék, mert nyilván fogsz még VGA-t cserélni, és ha úgy járnál, mint jelenleg, akkor nagyon is jól fog jönni az IGPU, vagy ha netán garba kellene küldeni a kártyát. Amúgy azonos árban MINDIG az Intel processzorai gyorsabbak, direkt így árazzák őket. A drágább Intel procik garantáltan állva hagyják a legdrágább AMD-t, amelyek közül pl. a 7850K minden más CPU-nál rosszabb ár-érték arányban. Nemcsak tesztek, hanem saját tapasztalat alapján is mondom. Amikor a 6800K-nak valami komolyabb CPU-igényű feladatot kellett megoldania (tömörítés, kódolás), ált. a fele sebességét sem tudta a mindössze 50%-kal drágább Intel procimnak (amely, visszaszámolva, 100%-kal volt gyorsabb, ugyebár). No de ez tényleg nagyon off itt, csak azért írtam, hogy képben legyél, mert mind2 gyártó termékeit illetően vannak bőséges tapasztalataim, és sztem elég gáz ez az AMD-s "hű de drága az Intel, nem éri meg"-maszlag.

    Ueda: Sőt, még le is lehet tölteni.

    Ha eddig nem ment így a frissítés, akkor most sem ment, ergo nem úgy próbáltad, mint eddig. Egyébként én speciel éppen azt javasoltam, hogy gyári meghajtókat tegyél fel. :P

    L4CI2: Fenét teszi fel aut. a win az MS drivereit. :P Az 1. dolgom win telepítés után minden aut. frissítést kikapcsolni. :DDD Nem is okozott még galibát már XP óta egyik rendszer sem. :C

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák