Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolf_

    csendes tag

    Üdv!

    Kérdésem volna AMD Asus HD6670 1Gb DDR5 ös ramú kártyával kapcsolatban és a hozzáfűződő élményeim megsegítésében :)
    Pár hete vásároltam újonnan a kártyát a beszerelés napjától problémáim adódnak vele , véletlen időközönként a kártya mintha befagyna a kép megáll elmegy -> monitor standby-ba kapcsol át ,ezután csak reset a lehetőség de a pc tovább fut zene , hang tovább hallható.Sokféle driverrel próbáltam használni legújabbtól a legrégebbiig természetesen display driver uninstallerrel leszedtem mindíg az előzőt , registry maradékot is pucoltam már jópárszor.Az előző videokártyával ilyen problémám nemvolt(nvidia) , sokszor újraindítás után hivatkozik az illesztőprogi egyik fájljára mint hibaokozó , de nem mindíg.
    OCCT stressprogival nembírt tovább 10-20 percet , hőmérséklet elég stabil egyáltalán nemvolt érzékelhető túlmelegedés.A kártya képes volt egy sima 3D szöveges képernyőkímélővel is befagyni , ezen felül különbőző terhelésű játékoknál is képes volt produkálni magát.Több tesztet nemvégeztem el.Más gépben is ezzel az OCCT progival meghalt.
    Gép adatok:
    Proci: Intel core duo e8200 2.66ghz
    Ram: 2x2gb kingston 800mhz
    Alaplap: JW-IG31-MKII
    Táp: Chieftec-ctg-500w (új)
    Op.rendszer: Win7 64bit.

    Win7 reinstall még nemvolt , a kártya garanciásan visszavihető legrosszabb esetben.Ha van valakinek tapasztalata ilyen problémával vagy tud rá megoldást írjon nekem (p.ü. is jó).Köszönöm előre is !!!

Új hozzászólás Aktív témák