Új hozzászólás Aktív témák

  • Madder

    csendes tag

    válasz Psyhostar #20918 üzenetére

    Nállam is ugyan ez jelentkezett 1 hete kb. Előtte nagy ritkán volt, majd egyszer csak átment 10-20 perces szivatásba. Azóta csináltam 1 driver frissítést a legújabbra és egy regcleant (jó szemetes volt). Ezt követően egy napig nem is rakoncátlankodott (tisztára megörültem), majd következő nap kezdte előlről, csak dupla sűrűséggel. :/ (ha csinálok valamit, ha nem képernyők random lekapcsolnak, majd kapom az üzenetet. :(

    Így most kezdhetem a hibakereső tortúrát. (meghajtók fel le, ha nem jön be ugyan ez 1 monitorral/mivel 2-őt használok/, majd megint 2-vel, ha stabil 1-el) Már tápra is elkezdtem gyanakodni, mérgembe (nem-e kevés, vagy megkergült kicsit), de az meg nem lehet, hiszen 8 hónapja ugyan az a 7950 van a gépben és más hardver se változott. Egyedüli változás a slot volt kb 5 hónapja, mikor is átraktam az első vidoó kari slotba, mert a 2.-ban kékhalált dobott a rendszer (win7 64bit) randomban.

    Netet olvasgattam, ati oldalán van is egy leírás mikkel lehet még próbálkozni, de mire végig ér vele az ember minden variációban 2 generáció is felnő :))

Új hozzászólás Aktív témák