Új hozzászólás Aktív témák

  • InfiniteReality

    őstag

    válasz MasterMark #19009 üzenetére

    Igenis befolyásolja. Főleg ha az az Ultimate ilyen pistikeféle összerakott, eleve megbabrált, hogy ne kérjen kódot, eredeti legyen stb. De ez nem lehet ennek a fórumnak a témája:)

    Egy szó mint száz, én azzal kezdeném, hogy feltennék rá egy Win7 pro 32 bitest (természetesen eleve SP1-est és nem mókoltat), chipset drivert (az intel oldaláról, mert ott van legfrissebb), utána összes windows frissítést, és UTÁNA a megfelelő VGA drivert az AMD oldaláról.

    Így csinálva nem lehet gond:)

    Egyok kollégám ismerősének is voltak hasonló problémái, neki Asus P4P800 alaplapja van, abban valami AGP-s ATI. Ott is voltak gondok, neki is először XP volt, de széthullott, aztán Ultimate de azzal meg szenvedett. Fentiek szerint feltettünk neki egy 32 bites pro-t azóta nem jelentkezett az ember hogy gond lenne a gépével.

    Amit a Win7 alapból felismer, az jó, csak "kevés". Bizonyos VGA-kat is felismer és sokan ilyenkor nem is telepitenek VGA drivert, mondván minek az Win7 felismerte. Ja, WDDM1.0-ként, ami gyakorlatilag olyan mint XP-nél a szabványos VGA. Semmiféle hardveres gyorsítás. S csodálkoznak hogy lassú a fészbúk meg a jútúb.

    Azért csak "óvatosan" ezzel a nemkelltelepitenisemmitmertawin7úgyisfelismeri dologgal. Ez max arra jó, hogy tudd mi van a gépben, s megkönnyitse a driverek keresgélését. Továbbá nem győzöm hangsőlyozni, amiből csak lehet, legfrissebbet kell feltenni. Nem véletlenül fejlesztik a drivereket:)

    [ Szerkesztve ]

    http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Új hozzászólás Aktív témák