Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz AtHoS #18841 üzenetére

    Na igen, csak az én problémám az volt, hogy nincs 2 megjelenítő, csak egy, a monitorom. Az erősítőre csak a hangot viszem HDMI-n, persze megy vele kép is, mert külön nem lehet hangot küldeni sajnos. De régebben mikor ezzel próbálkoztam valamiért lekapcsolta monitort és nem tudtam semmit csinálni. Szerencsére most alapból kiterjesztett módban indult el, gondolom a frissebb drivernek köszönhetően. És így már sikerült összehozni amit szerettem volna.
    Mondjuk az alap elképzelésem az volt, hogy majd az erősítőre kötöm a PC-t, konzolt, meg majd ha lesz a médialejátszót (mert filmnézésre tényleg jobb, főleg fogyasztás terén) és a jelenlegi monitorom lesz a megjelenítő egy darabig. De nem néztem utána elég alaposan a dolgoknak, mert kiderült hogy a HDMI 1.4 ellenére ez az erősítő maximum 1080p jelet tud továbbítani, nekem meg 1920x1200 pixel kellene.
    Mondjuk az újabbak márt tudnak 4k-ra skálázni, szóval lehet csere lesz a dologból. Mondjuk ez az Onkyo TX-NR609 elég ígéretesen néz ki tudásra is és külsőre is.

    Na de egy a lényeg, működik amit most szerettem volna, egyelőre jó lesz így is.

Új hozzászólás Aktív témák