Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Jowanson

  tag

  Sziasztok

  A következő a problémám: 11.5-ös CCC-t felrakva bármilyen böngésző (Opera/Chrome/IE) alatt youtube/indavideo videók lejátszása 32bites XP alatt kék halált eredményez. Jelenleg 11.1 v 11.2-est visszaraktam, azzal nincs semmi gond.
  Frissen telepített 64bites Win7 alatt hasonló a probléma. Youtube-os video elindításakor a video helyén zöld képernyő, hang megy, pár másodperc múlva az oldal unresponsive-á válik, előszőr a Win7 akarja lelőni a böngészőt, majd a chrome is kiszúrja és lelövi a shockwave/flash player plugint. 11.5-ös CCC esetén jön elő ez is, felraktam egy régebbit, 11.1-eset de Win7 alatt sajnos az sem oldotta meg a problémát. Ha leszedem a CCC-t akkor minden megjavul. Próbáltam leszedni és újra felrakni a shockwave és flash player pluginokat, de CCC mellett ugyanúgy fagyott reinstall után is.
  Valaki találkozott már hasonlóval? Hol lehet a gond? Nyilván a CCC a ludas de neten keresgélve nem sikerült nagyobb topic-ot találni ahol ilyesfajta hibáról lenne szó, úgyhogy kezdem azt gyanítani hogy valami a rendszeremmel nem stimmel: Gigabyte ga 45-ep4 lap, c2d E7200 proci, Sapphire Radeon 4850 kari, 4giga ram.
  BIOS-t frissítettem, XP alatt a legújabb alaplapi driverek vannak.
  Win7 SP1, alaplapi hangkártya driver egyébként teljesen szűz.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés