Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Steelmanus

  addikt

  válasz kranazoli #13404 üzenetére

  HD5830; 5850 topic-ból is megerősítették a hírt. Erre a fájlra nem akadtam, Én csak olyanokra, hogy a permission-ök nem megfelelőek a regedit kulcsban és ezért nem tud regisztrálódni az, vagy azok a dll fájlok, melyeknek kellene.

  Melyek voltak azok a *.dll fajlok amikre kulon engedelyt kell adni es milyen jogosultsagot?
  Vagy menjek a 58xx topikba ott leirtak, mert nekem csak 4670-em van.

  Ami érdekes, hogy SG-n akinek 6950-ese van és Márc. 23-i 11.4 nem kap hibabejegyzést.

  En is azt tettem fel de a helyzet valtozatlan volt, vagyis maradt a hiba es a bejegyzesek gyarapodtak.

  Mi ez a regedit kulcs amit exportáltál?!

  Rakerestem a {EB2D089B-51AD-4DEA-98D3-C37A0F3479D7} kulcsra a registry-ben es a wbocx.ocx-re es hogy konnyeben keressek a kuglin es eppen a DirectSkin Control-t exportaltam hogy meglegyen mert torolni akartam de nem engedte.
  Nalam volt meg egy masik hibajegyzes is allandoan keresett egy AODDriver4.0
  C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Fuel\amd64\AODDriver2.sys-t ami szinten nem volt megtalahato de erre Abu85 azt valaszolta hogy ez mar a Fusion lapkaknak kell vagyis a 10.4 driver tamogatja az uj egybe CPU+GPU procikat.
  Namost nekem full AMD konfigom van es a lapon van egy integralt 3200-as IGP persze tiltva van a BIOS-ban de lehet a telepito tevesztett, csak registry-bol lehetett tiltani, le is tiltottam hogy ne irkaljon hibat.
  Most nezem a registry-t es hiaba installaltam le a 10.4-et szabalyosan es tettem fel a 10.3-at a 10.4 szemete most is bent maradt.

  Es hogy mi a wbocx.ocx, hat ez.

  Namost megvarom hogy kijojjon a vegleges10.4, mert ahogy irtak nekem a driver az kozos lesz de a ControlCenter kulon lesz az Intelhez es kulon az AMD-hez lehet hogy abban mar javitva lesz a hiba.

Hozzászólok Aktív témák