Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Magnum PI #13306 üzenetére

    Nekem még a korábbi konfigurációmmal, Radeon X1650 videokártyával csinálta ezt MOH:AA (OpenGL) indítását követően, ill. a játékból kilépve, valamint SWG alatt is (ami bár nem OpenGL alapú, de szintén nem egy mai játék); mindig valamelyik - akkor - újabb Catalyst verzióval.

    A problémát az egyik régebbi driver oldotta meg. Valószínű, hogy driverspecifikus hibáról van szó, amely csak bizonyos hardver és szoftverkörnyezetben jelentkezik.

    Amennyiben neked is egy régebbi, esetleg a fentihez hasonló "discontinued" (tehát olyan termék, amelyre már szoftveres támogatást nem nyújt a cég) videokártyád van, és/vagy kifejezetten régebbi játékokkal játszol, akkor ajánlom, hogy egy korábbi, jól működő Catalyst csomagot használj! ;)

    (Én pl. egészen a taval év végén bekövetkezett gépcseréig egy 2008-as drivert használtam a videokártyához, mert azzal volt a legjobb.)

    Mivel a gyártók a szoftvereket is mindig az "aktuális" termékpalettájukhoz igazítják, így gyakori tapasztalat, hogy a korábbi, már nem támogatott termékeik a régi driver-ekkel működnek jobban, vagy kifogástalanul.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák