Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Piftuka #13269 üzenetére

    A Driver Cleaner bejegyzésekre keres és azokat törli ott, ahol megtalálható a keresett szó, pl. ATi.
    A driver nagyon sok helyre beírja magát, még olyan helyekre is, ami a hibátlan rendszerindításhoz szükséges. Valószínűleg a Driver Cleaner ezt megtalálta, és kitörölte a teljes bejegyzést.
    Az Install managerrel elég törölni, mert az a program pontosan tudja, hogy mit kell eltávolítani, hiszen a telepítést is ez végezte. Amiket meghagyott, azok nem véletlen maradtak ott.

    A Driver Cleanert akkor kell használni, ha valami nem klappol a rendszerben. Mivel ez egy registry pucoló a használata kockázatokkal jár, de ha már a rendszer eleve rossz, akkor legrosszabb esetben ugyanolyan rossz marad, és újra kell telepíteni. Ha a rendszer jó, akkor semmi szükség a registry pucolókra.
    A drivertelepítés menete annyi, hogy rendszergazdaként bezársz minden nem szükséges programot, kezdve a vírusirtótól, a tűzfalig mindent. Utána törlöd az Install managerrel a régi drivert, majd újraindítás. Ezután szintén mindent be kell zárni és rendszergazdaként telepíteni az új drivert. Annyi next amennyi kell és újraindít. Utána feltelepült az új driver. Ha további modulokat adsz hozzá, akkor újra be kell zárni minden nem szükséges alkalmazást.

    Ha van visszaállítási pont, akkor lényegében az az egyetlen esélyed. Állíts vissza egy régebbi állapotot.

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák