Új hozzászólás Aktív témák

  • _laca

    csendes tag

    Sziasztok, teljesen kifogytam az ötletekből, kérlek segítsetek!

    Tegnap beruháztam egy led tv-re, összekötöttem annak rendje és módja szerint a szgéppel, de egy-két film nem túl tiszta lejátszása miatt a videokártya driverének frissítése mellett döntöttem. Leszedtem a legfrissebb, rendszeremnek megfelelő catalystot, de egyszerűen nem tudom feltelepíteni... Tegnap megpróbáltam a régi verzióra rátolni közvetlenül, nem ment. Aztán jött a hagyományos, régi uninstall, új install folyamat de ugyanaz..
    - kártya: gigabyte radeon hd 3870 (picit régi.. :)), win7 32 bit oprendszer
    - a catalystot az amd oldaláról szedtem le, először a teljes csomagot, majd próbáltam egyenként is, csak a drivert, + ccc-t.
    - telepítés során az install manager sem a ccc-t, sem a drivert nem jeleníti meg telepíthető komponensként. A teljes csomag indításakor csak a telepítőt magát (WTF???), egy hdmi/dp illesztőt, ati streamet, és egy update progit ajánlja fel. Ha a drivert próbálom egyedül ráhúzni, akkor pedig csak a telepítőt. A telepítést befejezve természetesen nem történik semmi. Már a neten fellelhető legtöbb variációt kipróbáltam, több ötletet innen szedtem párszáz hsz elolvasásával: Eszközkezelőben tiltottam az illesztőszoftvert, driver sweeperrel mindent, ami erre utalhatott, még a Microsoft Visual C++ 2008 komponenseket is leszedtem. Minden új próbálkozás előtt uninstalláltam minden ati terméket a gépről, rebootoltam minden alkalommal, ahogyan illik. Minden telepítést rendszergazdai jogosultsággal indítottam.
    Korábban hasonló problémám akadhatott (csak nem emlékeztem rá) mert egy jó másfél éves verzióra emlékszem, amikor tegnap még fent volt.
    Próbáltam régebbi verziókkal is, de azoknál is ugyanez a reakció -> mintha nem lenne a telepítő készletben a driver :)) Eredeti telepítő cd szintén nem hatásos...
    Általában azért jó százalékkal megoldom a hasonló problémákat, de most kifogytam az ötetekből? Valakinek vmi tipp esetleg? Bios frissítés, vírus írtó bekavarhat ilyen szinten?

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák