Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz katt777 #11231 üzenetére

    Az a baj, hogy ezeknek a kérdéseknek jóformán ismételten csak semmi köze a Catalyst-hoz. Ennek az a nagyon egyszerű oka, hogy nagy részük olyan tuninggal kapcsolatos ami már jóval túlmutat a gyártó által még támogatott szinten. A Catalyst-tal ezeket jelenleg és jó eséllyel a jövőben sem lehet majd megvalósítani. Ergo nem tartoznak aktuális témához.

    (Én is szeretném, hogy a 10 éves autóm kevesebbet fogyasszon 100on, meg még mellé legyen +20 lóerővel erősebb is a motor, plusz gombnyomásra lehessen váltani városi és országúti mód között, de azt hiszem, hogy elég érthető módon a gyári kézikönyv és a márkaszerviz ebben nem tud segíteni.)

    Talán még érdemes lenne kicsit körülnézni a piacon mert nekem kissé úgy fest, hogy jelenleg egy nem a te igényeidnek megfelelő kártyával rendelkezel. Talán innen ered minden gond.

    A 2. pont viszonylag egyszerűen kivitelezhető a Catalyst Overdrive részével. Az 1.,3.,4.,5. pontokhoz pedig megoldásnak ott van a BIOS Editor. 4850-hez gyönyörűen meg lehetett vele csinálni ezeket. Még leírás is van hozzá itt. A cikk írója biztos szívesen áll rendelkezésedre a topikjában.

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák