Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz katt777 #11188 üzenetére

    Tökéletesen tudtam használni az ATT-t, csak elég bosszantó volt, hogy alig 1-2 funkciót használnék belőle, aztán az se működik normálisan... Hosszan tudnám sorolni azokat a bugokat, amik bosszantottak, de nem fogom. Egyet kiemelnék, hozzá lehetett adni a VCC listához egyedi feszültségeket, és képtelen volt azokat beállítani, bezzeg a gyárilag beégetett módok mentek. :W
    A számítástechnikában igenis mindig is voltak/lesznek hibák, mert bár nagyon szemléletes a példád, de nem több egy kiskutya ugatásánál, mert a fejem teszem rá, nem vennéd meg egy adott szoftver hibátlan verzióját, ha 5X annyiba kerülne. Más kérdés a műfunkciókkal és mű tiltásokkal eladott szoftverek esete, hogy kétévenként húzzanak le rólad 200K-t a semmire.
    Sajnos egyfelől az X86 platform nagy előnye, hogy univerzális, sokoldalú, rengeteg régi/új hardver van alá, viszont ez egyben egy komoly hátrány is, mert bizony egy ilyen képlékeny platformra igencsak nehéz olyan programokat szolgáltatni, ami minden vason frankón működik. Kedvencem volt például az egyik C-nyelvű program, amit írtam, Visula Studio-ban működött faszán, DevCPP-ben fordítva lefordult, e nem működödtt, Borland C-ben meg le se volt hhajlandó fordítani..... Pedig a C mégcsak nem is egy túl bonyolult nyelv.... ;)

Új hozzászólás Aktív témák