Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz rumkola #10976 üzenetére

    Ha fel van hívva a hibára a figyelem, akkor mégis kit kellene hibáztatni? Ez a probléma évekre visszamenőleg megvan, és mindenki tud róla, legalábbis, aki olvas.

    Erre a problémára csak a kiterjesztés korlátozása a megoldás a driveres oldalról. Ha azzal nem oldható meg a hiba, akkor javítani kell a játékot.

    Az nagyon nagy gáz, hogy a fejlesztők ennyire a drivercsapatokra támaszkodnak. Ez olyan hibákat szül, amikre csak részmegoldások vannak. Elég a közelmúltba visszamenni. Ott a BF: BC2, ami DX10.1/11-ben lassan tölt be. Ez egyértelműen a fejlesztők hibája, de mindenki a gyártókat tette felelőssé. Jelenleg ott tart a dolog, hogy olyan bonyolult profil van a BC2-höz írva, hogy a GPU-k kihasználtsága bizonyos konfigurációkon minimális. ADAM1337-nek ez a baja az SLI-jével, de hiába említem az NV-nek, amíg nem tudják reprodukálni a problémát, addig nem tudják javítani (az AMD-nek is ez volt a baja, és egyszerű mák volt az, hogy a HardOCP tesztjén észrevették, majd az adatok alapján javították). És igen, anyáznak amiért a lusta programozók nem tudják normálisra írni a terméket. Ami a legszörnyűbb, hogy az NV a hibás, mert a fórumon nem a játék fejlesztőire mutogatnak, pedig oda kellene.

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák