Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    Az utolső jó néhány hsz-t olvastem el, de itt az megy, hogx így szar a ccc, nem lehet 10.x-től felfelé tuningolni úgy, hogy a power play működjön meg 2D/3D-ben ne zabáljon stb, stb... Én ccc-t használok. Belőttem, mindenhol működik a power play, legyen 9-10es, vagy 10-5, 10-8-as driver. Winben egy gomb, energiatakarékos üzemmőd, és a proci venti nyugalomba meg. A többi 12 cm-es az kussol, mert 5V-n megy, hangja nincs. Ja igen, a VGA-n is az van. idle, 30-38 fok között, terhelve max 60. Na bumm. Hangja, hőtermelése semmi. Ja és a fogyasztása is alacsony. Ja és nem tuningolok, mert engem mindenféle szempontból kiszolgál. (gépem adatai a lapomon)
    Ja aki meg tuningol vessen magára, vegyen egy 5970-et és nem kell tuningolnia hogy a kis szutyuk karija tudjon 20 fps-el többet és nem kell ide jönnie, hogy nem megy a tuning ezzel azzal a driverrel meg szar a power play ha rommá húzom a karit stb, stb, stb... Így járt. Ne húzzon és nem lesz baj. Érdekes, nekem nincs bajom a karival, meg a driverrel, biztos én használom szarul az egész gépet, programostul, mindenestül...

    Na mindegy, biztos lesznek majd hsz-ek erre is, csak kifejtettem a véleményem, hogy eddig olvasgattam ezt a topicot, de ami itt megy, már kedvem sincs benézni, hogy milyen újítások lesznek az új ccc-ben, meg miket javítanak. Hányok ettől ami itt folyik már, bocs érte.

    Peace

    (szigorú magán vélemény és nem akarok senkivel vitatkozni, meg hsz-ket gyűjtögetni.
    Én úgy használom a gépet hogy minden működik... akinél meg nem megy valami, az változtasson a szokásán és nézzen magába, mit csinál rosszul...)
    Kb 1 hónap és újra benézek ide. Addig legyetek jók. :))

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák