Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #10922 üzenetére

    Pontosan tudom, miről van szó, el szoktam olvasni amiket írsz. Azt is megírtam már neked, hogy addig rendben van, hogy a felhasználók egy kisebb csoportja számára most minden rendben, mert eltűntek az általuk tapasztalt hibák, csakhogy egy nagyobb csoport számára meg éppen ez nem jó. Nem magamra gondolok (nekem ott az ATT :P ), hanem ezekre a felhasználókra. Változatlanul nem írtad meg, hogy ők miképp tuningolhatnak a powerplay elvesztése nélkül CC-ből, csak hajtogatod az AMD-marketinget, hogy így jó.
    Én már írtam többX, hol tapasztaltam hibát, a többit meg, ismétlem magam: kérd azoktól, akik beszámoltak róla.
    Te magad mondtad, anno, hogy ha a VC++ fel van telepítve, akkor rendben vannak a dolgok, nem én találtam ki, szóval magadra vess. ;) Most szavaiddal élve mondhatnám, hogy én végigjátszottam a BFBC2-t bármiféle probléma nélkül, ergo user error másoknál. :DDD (VC++ telepítve volt, AMD telepítő nem volt fent. Várom a magyarázatot a jelenségre. :R

    Tehát, hogy végre csak ON legyünk:

    1: Hogyan tuningolhatnak CC-használók a powerplay (energiatakarékosság) elvesztése nélkül 10.5 C-től? (Komolyan érdekel, mivel ha HD6-ra váltok, nem biztos, hogy ATT kompatibilis lesz vele.) XML átírás nem számít, mert az nem hivatalos AMD-feature.
    2: Ha pusztán VC++ telepítéssel gond nélkül végig lehet játszani a BFBC2-t, valójában miért akarja az AMD a saját telepítőjét a gépünkön látni?
    3: Mivel orvosolható (egyéb trükkök nélkül) az a hiba, hogy Mafia 2 kilépéskor leveszi a fényerőt a monitorról?

    Oliverda: 2-nk közül neked van szükséged hsz-gyűjtögetésre. :P Láthatod, én nem csinálok + hsz-t azzal, hogy neked írogatok, kizárólag te, kis lólábkilógató. ;)

    emmm + gb4400 + többiek: Én kérek elnézést Oli OFF-jaiért is. :R

    pepejoe: Az újabb driver-verziók inkább rontják a régebbi VGA-k teljesítményét. Az újabb szoftverek viszont lehet, hogy hibásan jelennek meg a régiekkel. Ha olyan VGA-d van, amelynek a gyártója ad ki saját driver-t, célszerű azt használni, mert azok a régebbi meghajtókkal is tartalmazhatnak optimalizálásokat. Nálam ASUS 1950XT-nél ez mindig bejött a ref. meghajtóval szemben. Végül persze nem kerülheted el a kártyacserét.
    DotnetFX frissítése nem jár teljesítmény-növekedéssel.
    Játékokkal érdemes tesztelni, lehetőleg minél magasabb beállításokkal, 3DMark-ot is tedd fel nagy felbontásra, magas minőségre, AA-t és AF-et neki full precision-nel.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák