Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #10085 üzenetére

    Nem igaz. Hivatkoznék 1950XT topicos tapasztalataimra, ahol számos embernek volt problémája ref. meghajtókkal (különféle graf. bugok), míg nekem az ASUS-éval semmi. Most szólok, hogy anno még nem is ismertem az ATT-t, mindig Catalyst csomagot töltöttem le az ASUS-tól, és mindig gond nélkül frissítettem. És nem nagyon használtam a saját mod-programjait.

    Amit te írsz, hogy "Asus meghajtó=AMD hivatalos Catalyst", azt rögtön megint cáfolod: "az Asus leteszteli a saját programjaival (GamerOSD, stb.) a hivatalos meghajtó működését, és ha kell változtatnak a vezérlőn". - Ha ennyit tesz, hogy egy gyártó ellenőrzi és javítja a ref. meghajtót, akkor én továbbra is csak ajánlani tudom az ASUS meghajtóit ASUS kártyákhoz. Ez megint egy érv amellett, hogy a ref. messze nem tökéletes, de máris elismerem a válaszodat, hogy más-más kártyán nem lehet tökéletes egy ref. meghajtó, ha azon a gyártó bármi változtatást eszközölt. :R

    Az nem segítség, ha valaki Win7-et akar használni, és te azt javaslod, hogy használjon Vistát. ;)

    Eleve nem kellett volna egy elfogult hsz-t belinkelned, hiszen anno megelégedett ennyivel. icon szerencsére látta, hogy kb. ugyanazt mondjuk, csak más megközelítésből.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák