Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • katt777

  félisten

  válasz Sz.L. #10049 üzenetére

  Ja, tényleg, a laptól kapják a feszt. Ergo ott lenne a hiba? :F
  CCC nélkül nem ritka, hogy rendben mennek a dolgok. ;) CF hogyan megy nélküle? ATT-szal?
  Furmarknak miért kellene megfagynia? Roppant igénytelen program, az max. akkor fagy, ha túlhevíted vele a VGA-t.

  hibavissza: Ha nem lett volna E8400-am, nem ajánlanám. Pont, hogy játékra remek, mert a legtöbb játék 2 magnyi erőforrásnál több magon sem terhel többet (van lehetőségem 8 szálon tesztelni), márpedig oda izom kell, ami meg garantáltan van az E8400-ban (4GHz akár passzív léghűtéssel). Nem véletlenül tartja az árát használtban is. P45 lapok megint csak hűvösek, jól és könnyen túlhajthatók, ráadásul olcsók is. Core i-s cuccok érzékenyebbek, és könnyen degradálódhatnak, ráadásul komolyabb hűtés is kell rájuk.
  Phenom szívás (AMD meghajtók még inkább :P ), lapok még gázabbak (lásd 890X chipset teszt PH-n). Gyönge, és játékok ritkán profitálnak a 2+ mag(ok)ból, vízhűtés drága, főleg a kövesedés miatt rendszeresen cserélendő alkatrészek miatt.
  Megj.: Nem kevés ismerősöm váltott vissza Phenom-ról E8-ra (ők is megették, hogy 4 mag olcsón jó lesz), és vízről légre. Nekem AMD-ből elég volt az Athlon X2.

  Gazsi00: Remélem, akkor a hibaüzenet is a múlté! :R

  icon: Újabb GL-ek nem mennek, próbálkozz a 2.0-val, ill. azelőtti tesztekkel. Újabb driverekkel úgyis szívni fogsz, főleg, ha régebbi progikat akarsz használni. Vagy, ha régebbi VGA-t. :P A marketing lényege, hogy vegyél új hardvert, AMD ezt így oldja meg. A megoldás: nV kártya.

  A driver telepíthetetlensége AMD telepítő hiba. Vagy pucolás, vagy OS reinst, ha nincs backup-od a rendszerről.

  Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Hozzászólok Aktív témák