Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz rayoliviero #10030 üzenetére

    Nincs valami ajánlott lista hozzá? Legalább az szokott lenni. Írj levelet a supportjuknak.
    Ha Win7-ed van, a hangeszközöknél megtalálod a VGA HDMI-t, ha XP-d, akkor nem is kell telepíteni, ill. eszközkezelőből letilthatod.

    Sz.L.: Akkor marad a táp. Hány A-t, küld a kariknak? 18A ajánlott. Nálam mondjuk egy Chieftec 550W vitte a 3870CF-t, de az megadta a kellő kraftot. A tiédet nem tudom. Egyáltalán CF-certified táp? Persze ez megint csak 1 ötlet, mondhatnám: egylet. :)
    Gondolom, CF-hidakat is cserélgetted már, ezen felül csak valami lap-hibára tudok gyanakodni. Tekintve, hogy AMD-chipsetes alaplapról van szó, nem csodálkoznék rajta. Nálam anno, amikor kijött az új chipset, totálisan megszűnt az új driverekkel az 580X CF-támogatása (anno emiatt IS kukáztam a CF-t és az AMD-t). Esetleg egy régebbi SB-driver segíthet.

    lizRRR: Mert ész nélkül vásárolsz. :P Az alá tett konfigod már egy HD3850 alá is kevés. Kezdj el gyűjteni egy E8400-kaliberű konfigra, addig max. grafikával csökkentheted a CPU-limitet valamennyire.

    kokoato: Kib.szásnak nem rossz ötlet. :N

    hibavissza: DVI csatlakozás segíthet, esetleg driver, ha kaptál (v. letölthető), mert spéci (értsd: szokványostól eltérő hardver) megjelenítőket nem minden VGA támogat.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák