Hozzászólok Aktív témák

 • katt777

  félisten

  válasz rayoliviero #10030 üzenetére

  Nincs valami ajánlott lista hozzá? Legalább az szokott lenni. Írj levelet a supportjuknak.
  Ha Win7-ed van, a hangeszközöknél megtalálod a VGA HDMI-t, ha XP-d, akkor nem is kell telepíteni, ill. eszközkezelőből letilthatod.

  Sz.L.: Akkor marad a táp. Hány A-t, küld a kariknak? 18A ajánlott. Nálam mondjuk egy Chieftec 550W vitte a 3870CF-t, de az megadta a kellő kraftot. A tiédet nem tudom. Egyáltalán CF-certified táp? Persze ez megint csak 1 ötlet, mondhatnám: egylet. :)
  Gondolom, CF-hidakat is cserélgetted már, ezen felül csak valami lap-hibára tudok gyanakodni. Tekintve, hogy AMD-chipsetes alaplapról van szó, nem csodálkoznék rajta. Nálam anno, amikor kijött az új chipset, totálisan megszűnt az új driverekkel az 580X CF-támogatása (anno emiatt IS kukáztam a CF-t és az AMD-t). Esetleg egy régebbi SB-driver segíthet.

  lizRRR: Mert ész nélkül vásárolsz. :P Az alá tett konfigod már egy HD3850 alá is kevés. Kezdj el gyűjteni egy E8400-kaliberű konfigra, addig max. grafikával csökkentheted a CPU-limitet valamennyire.

  kokoato: Kib.szásnak nem rossz ötlet. :N

  hibavissza: DVI csatlakozás segíthet, esetleg driver, ha kaptál (v. letölthető), mert spéci (értsd: szokványostól eltérő hardver) megjelenítőket nem minden VGA támogat.

  Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Hozzászólok Aktív témák