Új hozzászólás Aktív témák

  • admi99

    csendes tag

    válasz zola79 #6759 üzenetére

    Hello kedves Zola!

    Megpróbálok segíteni, de ha nem teljesen tökéletes azt nézd el, mert már én is több mint fél éve nem játszottam, most kezdtem el újra.

    1.
    Régebben csak rá kellett nyomni a csatlakozáshoz az ,,apply" gombra , most már azt hiszem el is kel fogadnia a klán vezetőnek, hogy csatlakozhass és nem, nem kell sajátot csinálni.Fejleszteni maximum azért érdemes hogy mások lassabban szedjék szét, de egyelőre nem ez a legfontosabb. A might-od akkor számít, ha megvan szabva hogy mennyitől lehet belépni egy klánba.

    2.
    A warehouse-t én sem értem még teljesen,de a lényege hogy a vásárlási menüpontban , azért az érdekes pontért tudsz venni különféle dolgokat, amit az arena expedition menüpontjában tudsz szerezni sikeres támadásokkal. ha pedig a Storm Mesa-ban nyerte, akkor a sebzésed alapján kaphatsz lila,zöld,kék ládákat, ami szerint kaphatsz a ládákból lila,zöld,kék hero cardot-, könyveket és hb-t azt hiszem.

    3.
    Egyszerűen, ahogy már leírtam, csatlakozz egy guildba és megtudod csimnálni. Ha meg szürke mellete a gem, az azért van mert pár gemért nem kaphatsz több gemet. Tehát ha gemet kapnál a küldetésért akkor nem léptetheted át.

    4.A fő talent neve skill. Azt taknyokkal,hősökkel illetve azokkal az új gömbökkel lehet fejleszteni. A gömbökről én sem tudok kb. semmit. A másodlagos talent az meg csak simán a hős talentje. Azt fejleszteni nem lehet, csak újrapörgetni 300 gemért. Ilyenkor amikor kipörgetted 300 gemért, akkor megmutatja mi volt a régi és mi az új talent. Ha rosszabbat kapsz elhanyagolhatod és megtarthatod a régi talented(persze így oda a 300gem) vagy megváltoztathatod.

    5.Nem fejleszthetőek a ,,taknyok". A zöld 100, a kék 600, míg a lila slime 1500 skill pontot ír jóvá a hősödnek, amivel fejlődik a hősöd skillje.

    6.Sajnos nem. Csak gemért lehet felgyorsítani, és igen sajnos vannak 2-3 hetes illetve hónapos építések is.

    7.A Storm Mesa, egy szerintem elég rossz rendszer alapján megcsinált minigame. Először amikor belépsz a Form Team-nél be kell állítanod azt az 5 hőst, amikkel akarsz majd menni.Ezután rányomhatsz a join game-ra. Ilyenkor bedob másik 3 játékos mellé. Ekkor válaszd ki azt a helyet ahonnan akarsz indulni. Vagy ha gyenge a csapatod, akkor menj másik teambe, de a te szinteden egyáltalán nem érdemes. Én is csak 6k might-os vagyok, de van 5 legend hősöm, mind 70lvl de így is ha csak van a csapatomba egy 140-es pd, meg cupid meg egy vámpír csak akkor tudtunk nyerni. Tehát én is alig értem valamit.

    8.
    A csapatod egyáltalán nem lehet irányítani. Ahova lerakod onnan indul, a beléje programozott dolgok szerint. Valamelyik alap lény, pl.: azok a fa szörnyek(bocs nem tudom a nevüket régen játszottam) egyből a toronyra mennek. A hősök a legközelebbi épületre azt hiszem.

    Ha valamit kihagytam,rosszul írtam vagy csak érdekelne más is írj csak nekem privátot!
    Remélem tudtam segíteni!
    Üdv: admi

Új hozzászólás Aktív témák