Új hozzászólás Aktív témák

• Spizzi

tag

válasz oriic #4 üzenetére

Szerintem nem csak itthon hanem globálisan is. Nem is feltétlen maga a Modern Warfare márkanév a közkedveltebb, hanem úgy gondolom, hogy az Infinity Ward-féle gamedesign jobban fekszik a casualoknak, és a bázis jó 90%-a márpedig casual.

Személy szerint elvagyok én is a BO6-al, de így 4 prestige után már most nem érzem azt, hogy "hú de leülnék játszani elé", míg pl. az MWII 2022 elé van, hogy néha úgy is van kedvem leülni játszani, hogy 2+ éves epizód, létező minden ki van unlockolva, level cap elérve, illetve már van benne 1500+ játszott óra.

Ez a BO6 a legsikeresebb ever sztori szerintem kamu amúgy, legalábbis én csak azt a statisztikát hiszem el amelyet én hamisítottam, ahogy egy híres ember is megmondta már. :DDD Biztosan bele van számolva az összes GP download is, az meg úgy nem fer bármilyen olyan korábbi részhez viszonyítva, ahol purchase a beugró nem pedig subscription bagóért. Nemzetközi fórumokon sem látom, hogy olyan nagyot menne a játék, BO6 Reddit thread 500k tag körül jár, MWII pedig 5m+, igaz annak több ideje volt összeszedni ennyi embert, de ha emlékeim nem csalnak ugyanúgy ~1 hónapos kora körül 2m felett volt már jócskán a maga idejében.

Ezeket a Black Opsokat csak a streamerek kapják fel, hogy mekkora égszakító királyság az 50kmph futás meg a mátrix mozdulatok, aztán amikor az a másik 50 millió munkából hazaérő megfáradt lélek (aki az igazi pénzt termeli a játéknak) este bekapcsolja a PC-t / konzolt és kapja rögtön az arcba a 720 fokos no scope dupla tokaszaltós oda-vissza csattanós trickshotot valami wannabe "content creator-tól" köp egy szépet a kijelzőre, szépen kikapcsolja a gépet és megvárja amíg kijön a kövi Infinity Ward gondozásában lévő Modern Warfare.

Új hozzászólás Aktív témák