Hozzászólok Aktív témák

 • Habugi

  addikt

  Szép napot,

  Segítséget szeretnék kérni és/vagy bugreportolni..

  Pár napja, cirka ~egy hete a használhatatlanság határait feszegeti a fórum.

  Bármit csinálok csinálnék, topicba be/ki, frissítés, új post írás/válasz/szerkesztés, végtelen gondolkodásba kezd az az oldal, ha eközben frissítek akkor egyből jó?! :U

  Postolásnál némiképp problematikus, példának okáért privátok esetében, mert a refresh-re elszáll minden amit addig írtam és el sem küldi.

  Aztán.., szintén fent nevezett időintervallum óta a képfeltöltés mint olyan nem létezik, itt jelentettem korábban (ahogy nézem csúnyán eltévesztettem a topicot.. :B ) sem a kép méretével sem pedig annak forátumával nincs összefüggésben.

  Nem véletlen dropbox galéria van linkelve.., egy ideig próbáltam ezt a két kis nyomorult képet feltölteni aztán feladtam. :U

  Egy tortúra mire összejön, 5nap alatt egy képet sikerült feltöltenem, azt is úgy, hogy fájl kiválasztása --> OK majd a "végtelen ciklust" ütemesen megszakítva egy browser "stop" / OK huzamosabb időn át történő nyomkorászásával.., miközben mindent ami adott postban szerepel kimentek vágólapra/szövegfájlba asztalra, mert eközben vagy elveszik vagy nem.

  Szóval kérdésem a következő.., nálam van-e valami probléma a PH-t érintően amellett hogy minden más oldal/fórum kvázi valószínűsíthetően a netem is probléma mentes.., esetleg browseres nyűg VAGY éppen valami felújítás/áthelyezés/adatbázis frissítés/bármilyen átállás történik nálatok ami ezeket okozza?!

  No offense csak kezd kiborító lenni, sokat dobna az ember morálján ha legalább lehetne tudni mi történik vagy nevezett "jelenségek" csoportja mire vezethető vissza.., kvázi pl várni arra hogy befejeződjön az oldalon/fórumon egy esetleges karbantartás már sokkal jobb lenne, mert magában foglalna egy okot is.

  :R

  [ Szerkesztve ]

  ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Hozzászólok Aktív témák