Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz dqdb #5741 üzenetére

    Nálam is hasonló a helyzet, szóval még nem raktam be a PH-s extensionömbe, de két workaround létezik rá, viszont mindkettőnél ugyanaz a "hiba", hogy kirakod annál a júzernél is a linket, akinek még egyáltalán nincs még blogbejegyzése (pl. nekünk). Ettől még a linkre kattintva nem kapsz 404-et, csak annyit fogsz látni bármilyen cikk helyett, hogy "Nincs találat.". Szóval működik, csak zavaró lehet.
    1. a júzer adatlapjára mutató linket dolgozod fel úgy, hogy megkapd a júzer "normalizált" (ékezetmentes és egyéb speciális karaktertől mentes) nevét, és ebből pakolod össze a Logout-linket
    2. ha ezt a relatíve sok műveletet is meg akarod spórolni, akkor még el lehet intézni úgy, hogy csak kattintásra, tehát on-demand csinálod pont ugyanezt.
    Persze akinél eleve van kirakva "LOGOUT blog" link, annál ezeket a műveleteket nem kell elvégezni.
    Ha már on-demand csinálunk valamit, akkor itt mondjuk elméletileg megoldható, hogy a kattintás során indítjuk azt az egy darab XHR-kérést, és kiderítjük, hogy van-e más tartalom is a "Nincs találat." szövegen kívül, ha nem, akkor jelezzük, hogy erre ne kattogjá'. Picit bénácska, de hát evvan.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák